Byrumsinventar udviklet og leveret af erfarent firma

Hos Sanderum Smede- og Maskinværksted er vi specialister i udvikling og levering af installationer og inventar til brug i det offentlige rum. Vi kan med andre ord varetage mange forskellige opgaver inden for byrumsinventar. Vi servicerer primært kunder i Odense, men kommer gerne over hele Fyn og i resten af landet også.

Vi har siden 2003 stået for udvikling og levering af installationer og byrumsinventar til mange forskellige tilfredse kunder. Derfor har vi stor erfaring på området, hvilket gør os kompetente til at løse et hav af forskellige opgaver.

Vi har blandt andet leveret læskærme m.m. til flere byer i Danmark. I samarbejde med AFA JCDecaux har vi produceret reklamesøjler, toilethuse, cykelstativer, læskærme, overdækninger til letbane, skraldespande, bænke, billetautomater m.m.

Vi leverer byrumsinventar efter kundens ønsker og behov

Vi har ikke noget fast produktprogram, men vi etablerer altid et stærkt udgangspunkt for produktion og sparring efter kundens tegninger og ønsker. Vi kan hjælpe med design, tegninger og gode løsningsforslag til udstyr og inventar til udemiljøer i private og offentlige rum.

Vi kan derfor tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter inden for dette område rettet mod offentlige og private institutioner samt virksomheder. Når du samarbejder med os, kan du forvente byinventar af høj kvalitet, som leveres til aftalt tid og pris hver gang.

Referencer

  • Århus Letbane (Perronner med infotavler / reklamesøjler og opholdsrum) -  læs mere her og her
  • Odense Letbane (Shelters til perronner) - læs mere her
  • H.C. Andersens Festival (tunge mobile reklamesøjler)

Kontakt os for flere oplysninger

Hvis du ønsker at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af byrumsinventar, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig godt i mål med din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon 66 17 02 72 eller på mail@sanderumsmede.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.