Byrumsinventar: udvikling og levering af by- og parkudstyr

Vi laver og installerer by- og parkudstyr

Hos Sanderum Smede- og Maskinværksted er vi specialister i udvikling og levering af installationer og inventar til brug i det offentlige rum. Vi kan med andre ord varetage mange forskellige opgaver inden for byrumsinventar. Vi har by- og parkudstyr stående i Odense på Fyn, Aalborg, Århus og København.​

​Vi har siden 2003 stået for udvikling og levering af installationer og byrumsinventar til mange tilfredse kunder. Derfor har vi stor erfaring på området, hvilket gør os kompetente til at løse et hav af forskellige opgaver. Vi har blandt andet udviklet en tung mobil reklamesøjle, der bl.a. kan bruges på festivaler som vejspærring mm.

Vi har tidligere arbejdet sammen med Holscher Design, som kom med følgende udtagelse:

”Sanderum Smede rolle i udviklingen af Standsningssteder til Aarhus Letbane”

Sanderum Smede har ved det store udviklingsarbejde af standsningssteder til Aarhus nye Letbane, vist deres evne til at udvikle og løse vanskelige problemstillinger, og funktionaliteten i tæt samarbejde med Letbanen Aarhus, AFA JCDecaux og Holscher Design.

En af de virkelige vigtige evner i et udviklingsarbejde, hvor der stilles høje krav til æstetisk, kvalitet og funktionalitet, er evnen til fleksibelt at kunne omstille sig og tage nye betragtninger ind i opgaven løbende, som betingelserne har ændret sig, dette har Sanderum Smede klaret samtidigt med at være en løsningsorienteret fremadskuende partner.

Rasmus Holscher

Senior project Manager & Partner

MA in Design & Architeecture​

Vi har endvidere leveret læskærme mm. til flere byer i Danmark.

I samarbejde med AFA JCDecaux har vi produceret:​

  • Reklamesøjler
  • Toilethuse
  • Cykelstativer
  • Læskærme
  • Overdækninger til letbane
  • Skraldespande
  • Bænke
  • Billetautomater
  • Andet by- og parkudstyr

Vi leverer byrumsinventar efter kundens ønsker og behov

Vi har ikke noget fast produktprogram, men vi etablerer altid et stærkt udgangspunkt for produktion og sparring efter kundens tegninger og ønsker. Vi kan hjælpe med design, tegninger og gode løsningsforslag til by- og parkudstyr og andet inventar til udemiljøer i det offentlige rum og ved arbejdspladser.

Vi har blandt andet referencer til:

Kontakt os for flere oplysninger om byrumsinventar

Hvis du ønsker at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af byrumsinventar, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig godt i mål med din opgave.

​Vi kan kontaktes på telefon 66 17 02 72, e-mail mail@sanderumsmede.dk eller via kontaktformularen, så hører du fra os hurtigst muligt.