Kantpresning/kantbukning til store og små opgaver

Hos Sanderum Smede- og Maskinværksted tilbyder vi de bedste muligheder og løsninger inden for blandt andet kantpresning, også kaldt kantbukning. Vores højt kvalificerede medarbejdere og gode maskinpark sikrer, at vi altid kan tilbyde optimale løsninger med hensyn til pris og kvalitet. Vi kan også håndtere store emner, da vi har en 6 m lang 400 tons CNC-styret kantpresse.

Vi tilbyder alt inden for smedearbejde i hele landet

Vi er et moderne værksted med stor alsidighed og en unik omstillingsevne. Vi er centralt placeret på Fyn, lidt udenfor Odense centrum. Vi hjælper både privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner i hele Danmark med kantpresning og alt inden for smede- og maskinarbejde.

Vi favner bredt og bliver ofte udfordret i vores hverdag med nye og spændende opgaver. Vi arbejder ud fra mottoet ”For os er intet umuligt, så længe det ikke er bevist”, og vi kan udvikle og levere løsninger og produkter, der er tilpasset den konkrete kunde.

Vi har blandt andet referencer til:

  • Skejby Sygehus
  • ​Carlsberg Byggeriet.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med kantpresning

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med kantpresning, eller har du en opgave, du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 66 17 02 72 og hør mere om de forskellige muligheder. Eller skriv til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. Du kan også benytte nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.