Kantpresning op til 6000 mm

6000 MM ! JA DU HAR LÆST RIGTIGT, VI HAR MULIGHEDEN FOR AT BUKKE 6 METER LANGE PROFILER

Hos Sanderum Smede- og Maskinværksted i Odense på Fyn tilbyder vi de bedste muligheder og løsninger inden for blandt andet kantpresning. Med vores placering kan vi nemt komme rundt i hele Danmark, så uanset hvor du befinder dig, kan vi hjælpe dig med kantbukning, rådgivning, materialevalg og logistik/transport.​

Vi tilbyder følgende:

Kantbukning i op til 6 meters længde i følgende tykkelser.

  • Stål S235-S355 - 0,7 mm og op til 10 mm plade i fuld længde, dog kan der bukkes 12 mm & 15 mm i mindre profiler.
  • Rustfast stål 304/316L - 0,5 mm – 8 mm plade i fuld længde.
  • Aluminium 0,7 – 10 mm plade i fuld længde.

​Vi tilbyder ydermere kantbukning med forsatte værktøjer til snævre dobbelt ombuk i materialerne 0,7 mm og op til 3 mm plade i fuld længde.

Hvis du ønsker arbejde udført i andre materialer, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere, vores kompetente produktionsmedarbejdere kan hjælpe dig med valg af materialer. Vi arbejder hver dag ud fra vores motto, der lyder ”for os er intet umuligt, så længe det ikke er bevist”.

Kontakt os og hør mere om kantpresning

Har du brug for yderligere information om kantpresning samt vores andre kompetencer og ydelser, eller ønsker du en pris på en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72 . Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Kasper Hansen

Produktionsleder / svejsekoordination

Tlf.: 63 17 05 75

kh@sanderumsmede.dk