Plasmaskæring / Termisk skæring i stål og aluminium

En udbredt skæringsmetode

Plasmaskæring / termisk skæring er en utrolig udbredt metode til at skære igennem forskellige typer af materialer som for eksempel stål og aluminium. Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted tilbyder vi naturligvis også plasmaskæring som en del af vores kompetencer og arbejdsområder, så har du en opgave inden for området, står vi klar til at hjælpe dig med at sikre et professionelt resultat i en høj kvalitet. 

105 AMP PLASMASKÆRING TIL DEN HURTIGE

Har du travlt med at få nogle emner skåret, kan vi tilbyde hurtig levering med plasmaskæring. Vi har i huset 2 anlæg som der skæres på dagligt, og vi tilbyder skæring i følgende materialer:

  • Stål i mange kvaliteter, og i godstykkelser fra 1,0 mm og op til 20 mm plade.
  • Rustfast stål i de fleste legeringer fra 1mm til 15 mm plade.
  • Aluminium i de fleste legeringer fra 1mm til 12 mm plade.

6 KW LASERSKÆRING: SKAL DIT PROJEKT DERIMOD PASSE MED MARKEDETS FINESTE TOLERANCEKLASSER?

Her tilbydes der også laserskæring, du får et unikt produkt med de fineste skæreflader, spot on på lineære mål, og huller der er klar til gevindskæring på grund af den fine tolerance.

Der tilbydes laserskæring i følgende materialer:

  • Stål i mange kvaliteter, og i godstykkelser fra 0,5 mm og op til 25 mm plade.
  • Rustfast stål i de fleste legeringer fra 0,5mm til 30 mm plade.
  • Aluminium i de fleste legeringer fra 0,5mm til 30 mm plade.

VI TILBYDER LIGELEDES 3D TEGNING

Vi tegner og konstruerer i Autodesk Inventor Professionel, så skal du have hjælp til udarbejdelse af skærefiler eller 3D konstruktioner, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar på telefonerne, eller send os en mail med din forespørgsel.​

VI HAR KOMPETENCERNE OG ERFARINGEN

Vores motto er: ”For os er intet umuligt, så længe det ikke er bevist”. Det er det, vi hver dag arbejder ud fra. Vores værksted er beliggende i Odense, og vi hjælper derfor erhvervskunder på hele Fyn, men også i resten af landet takket være vores centrale placering. 

Vi har desuden mange års erfaring inden for vores fag, og vi har alt det rette udstyr og de rette kompetencer, der skal til for at sikre, at du får lige netop det resultat, som du kunne tænke dig.

Kontakt os og hør mere om vores plasmaskæring

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med plasmaskæring, eller har du nogle spørgsmål om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog.

Ønsker du at få beregnet en specifik pris på din opgave, så udarbejder vi naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig.​

Kasper Hansen

Produktionsleder / svejsekoordination

Tlf.: 63 17 05 75

kh@sanderumsmede.dk