Vi er specialister i stålkonstruktioner

​Hos Sanderum Smede- og Maskinværksted er vi specialiseret i stålkonstruktioner, hvilket gør os i stand til at varetage mange forskellige opgaver på området. Vi kan eksempelvis producere bærende, individuelle stålkonstruktioner lige efter kundens behov. Vores firma er beliggende i Odense, hvorfor vi primært servicerer kunder på Fyn.

Vi har mange års erfaring med at producere og levere diverse former for stålkonstruktioner. Derfor kan vi løse store som små opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp. Vi bruger vores store erfaring til at transformere kundens idéer til tekniske løsninger, som passer til de pågældende behov.

Vi tilbyder individuelle stålkonstruktioner

Vi leverer individuelle løsninger, som passer til den enkelte kundes behov og ønsker. Vi sørger altid for at have en tæt dialog og god sparring med kunden under hele processen, så vi undgår eventuelle misforståelser. Vores kompetencer inden for stålkonstruktioner er brede, hvorfor vi kan tilbyde mange forskellige produkter.

Når du samarbejder med os, kan du forvente funktionelle løsninger, hvor kvalitet, økonomi, tid og nytænkning spiller en stor rolle. Vi anvender moderne udstyr til beregning, hvilket sikrer et godt resultat hver gang. Alle vores produkter er 100 % danske. Vi er certificeret efter ISO 9001 og EN 1090-1, CE-mærkning af bygningsstål og -aluminium i EXC 2, så du kan trygt samarbejde med os.

Kontakt os for at modtage flere informationer

Skal vi lave stålkonstruktioner til dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for flere informationer. Vi står klar til at hjælpe dig med det, som du har brug for.

Vi kan kontaktes på telefon 66 17 02 72 eller på mail@sanderumsmede.dk, så vender vi straks tilbage.​

Referencer​

  • Fayard (Container – svøb – bæringer)
  • Teleteamet (Antennebeslag)

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.