Stålkonstruktioner fremstilles efter dine behov

Hos Sanderum Smede- og Maskinværksted har vi mange års erfaring med at producere forskellige former for stålkonstruktioner. Dette gør os i stand til at varetage mange forskellige opgaver inden for området. Vi kan producere alt indenfor bærende individuelle stålkonstruktioner, tanke m.m. Kun fantasien sætter grænser. Vi gør brug af vores store erfaring til at transformere kundens egne ideer til tekniske løsninger, som passer til de pågældende ønsker og behov.​

Vi har mulighed for at tegne de forskellige konstruktioner, så vi er enige om designet inden emnet sættes i produktion.

Vores firma er beliggende i Odense, tæt på en motorvejsafkørsel så vi er nemme og tilgå.

Vi tilbyder individuelle og CE-mærkede stålkonstruktioner

Vi leverer individuelle løsninger, som passer til den enkelte kundes behov og ønsker. Vi sørger altid for at have en tæt dialog og en god sparring med dig som kunde under hele processen, så vi kommer godt og sikkert i land med opgaven.

Når du samarbejder med os, kan du altid forvente velfungerende løsninger, hvor både kvalitet, økonomi, tid og nytænkning spiller en stor rolle.​

Alle vores produkter er desuden 100 % danske, og vi er certificerede efter ISO 9001 og EN 1090-1 og kan udføre og CE-mærke stålkonstruktioner i EXC 2.

Vi anvender altid CE-mærkede materialer, certificerede svejsere og udannede svejsekoordinatorer. Med andre ord ”Du kan trygt indgå et samarbejde med os.”

​Kontakt os og hør mere om vores kompetencer og hvilke ydelser vi kan tilbyde.

Vi står klar til at hjælpe dig med det, som du har brug for. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til dine ønsker og behov samt opgavens størrelse og karakter.

Uanset hvad din henvendelse drejer sig om, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72. Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Referencer

  • ​Fayard (container – svøb – bæringer - skorstensrør)
  • ​Teleteamet (Antennebeslag)
  • ​AFA JCDecaux (Læskure og shelters ved Århus Letbane)
  • ​COMSA-Munck (Shelters ved Odense Letbane)
  • ​Keolis (Ramper – værn og låger)