Stålkonstruktioner fremstilles efter dine behov

​Hos Sanderum Smede- og Maskinværksted er vi blandt andet specialiserede inden for stålkonstruktioner, hvilket gør os i stand til at varetage mange forskellige opgaver inden for området. Det betyder, at vi for eksempel kan producere bærende, individuelle stålkonstruktioner lige efter dine behov.

Vores firma er beliggende i Odense, og vi servicerer derfor mange virksomheder på hele Fyn, men vi servicerer også gerne både store som små kunder uden for Fyn.

Vi har mange års erfaring med at producere og levere forskellige former for stålkonstruktioner. Dermed har vi både den nødvendige erfaring og de rette kompetencer til at kunne løse store som små opgaver, og du bør derfor ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til os for at få professionel hjælp til din opgave. Vi gør brug af vores store erfaring til at transformere kundens egne ideer til tekniske løsninger, som passer til de pågældende ønsker og behov. 

Vi tilbyder individuelle stålkonstruktioner

Vi leverer individuelle løsninger, som passer til den enkelte kundes behov og ønsker. Vi sørger altid for at have en tæt dialog og en god sparring med dig som kunde under hele processen, så vi på den måde kan undgå eventuelle misforståelser.

Vores kompetencer inden for stålkonstruktioner er brede, hvorfor vi kan tilbyde mange forskellige produkter.

Når du samarbejder med os, kan du altid forvente individuelle løsninger, hvor både kvalitet, økonomi, tid og nytænkning spiller en stor rolle.

Alle vores produkter er desuden 100 % danske, og vi er certificerede efter ISO 9001 og EN 1090-1. Vi anvender bygningsstål med CE-mærkning og bygningsaluminium i EXC 2, hvilket betyder, at du med andre ord trygt kan indgå et samarbejde med os. 

Kontakt os for at modtage flere informationer

Skal vi fremstille en eller flere stålkonstruktioner til dig, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for flere informationer, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få en pris på din opgave.

Vi står klar til at hjælpe dig med det, som du har brug for, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til dine ønsker og behov samt opgavens størrelse og karakter.

Uanset hvad din henvendelse drejer sig om, har du altid mulighed for at komme i kontakt med os på flere forskellige måder. Du kan med fordel ringe til os på telefon 66 17 02 72, men du kan også skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så sørger vi for straks at vende tilbage til dig, så du kan få svar på din henvendelse.

Referencer​

  • Fayard (Container – svøb – bæringer)
  • Teleteamet (Antennebeslag)

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.