Klip og buk i stål og aluminium

Vi har mange års erfaring

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted har vi blandt andet mange års erfaring inden for klip og buk, som vi udfører i både stål og aluminium. Det kan for eksempel være sort stål eller rustfri stål. 

Vi tilbyder forskellige former for klip og buk af metalplader i forskellige tykkelser, og vi tager imod opgaver fra alle former for erhvervskunder. Vores virksomhed er beliggende i Odense, og derfor har vi også særligt mange kunder fra lokalområdet og resten af Fyn, men vi tager også gerne imod opgaver fra kunder, der kommer fra resten af landet.

Vi kan bukke i op til 6 meters længde

Vi har en omfattende og moderne maskinpark samt dygtige medarbejdere og mangeårig erfaring, hvilket alt sammen er med til at sikre dig en professionel løsning uanset omfanget på din opgave. Vi kan for eksempel tilbyde bukning i helt op til 6 meters længde i følgende tykkelser:

  • ​0,7 mm og op til 12 mm plade
  • ​0,7 mm og op til 10 mm i fuld længde
  • ​12 mm plade i op til 3 meter.

Dette tilbydes som udgangspunkt i følgende materialer:

  • ​Stål op til S355
  • ​Aluminium
  • ​AISI 304-316.

Har du behov for vores hjælp til klip og buk i andre materialer end de nævnte, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne. Hos os er der som udgangspunkt ingen begrænsninger – kun muligheder indtil det modsatte er bevist.​

Ingen opgave er for stor eller for lille til os

Da vi som udgangspunkt ikke har nogen begrænsninger i forhold til, hvilke muligheder og løsninger vi kan tilbyde, så er der heller ikke nogen opgaver, der hverken er for store eller for små til os. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med både klip og buk, uanset om du blot har brug for vores hjælp til en enkelt plade, eller om der er tale om en større opgave.

Kontakt os og hør mere om klip og buk

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med klip og buk? Så kontakt os gerne i dag for en indledende dialog. Det gælder selvfølgelig også, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.