U-bolte / U-bøjler FREMSTILLES EFTER DINE ØNSKER

VI LEVERER I HELE LANDET

​Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense tilbyder vi levering af U-bolte/U-bøjler, også kaldt hårnåle, til både industri og erhverv på Fyn men også for kunder i resten af Danmark. Vores arbejde udføres altid i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

VI TILBYDER MANGE FORSKELLIGE KOMBINATIONSMULIGHEDER

U-bolte/U-bøjler leveres i sort S235, el- og varmgalvaniseret eller rustfri/syrefast materiale.


Se de mange kombinationsmuligheder i vores standardprogram her:

Foruden et bredt standardprogram, produceres U-bolte, også kaldt U-bøjler, og dragebånd efter ønskede kundespecifikationer, så du kan være sikker på, at få den løsning, der passer bedst til dine behov. Vi har mange års erfaring inden for branchen og vi kan dermed også hjælpe dig med at finde frem til den bedst egnede løsning til netop dine behov.

Udover hårnåle til runde rør, producerer vi desuden dragebånd til firkantede hul-profiler. Se nærmere specifikation på vores side om dragebånd her.​

VI TILBYDER HURTIG LEVERING

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted lægger vi stor vægt på at kunne sikre en hurtig levering, så vi kan være med til at sikre dig en hurtig og effektiv rørmontage.

Vi har bæringer i forskellige størrelser liggende på lager, som kan leveres fra dag til dag.

Vores U-bolte/U-bøjler er 100% danskproducerede, og vi kan levere vores produkter i følgende materialer:

-​Rustfri stål

-​Sort stål

-​Aluminium

Hos os er ingen opgave for stor eller lille og alt er muligt, så længe det modsatte ikke er bevist. Derfor har vi heller ingen begrænsninger i forhold til størrelser og specifikationer på vores Ubøjler/U-bolte.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES U-BOLTE / U-BØJLER ELLER FÅ EN PRIS

Har du brug for yderligere information om vores forskellige løsninger inden for rørbæring, herunder U-bolte/U-bøjler, eller ønsker du en pris på en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72 . Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden.