Levering af U-bolte/hårnåle

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense tilbyder vi levering af U-bolte, også kaldt hårnåle, til både industri og erhverv på hele Fyn. Vores U-bolte leveres efter samme standardprogram som halsjern – med m8 til m24 gevind. Vores arbejde udføres altid i høj kvalitet og til ganske konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder mange forskellige kombinationsmuligheder

U-bolte/hårnåle leveres i sort, galvaniseret eller rustfri/syrefast. Se de mange kombinationsmuligheder her: 

Diagram og måleskemaerne

Vi udfører også kundespecificerede opgaver, så du kan få den løsning, der passer til dine behov. Vi har mange års erfaring inden for branchen og vi kan dermed også hjælpe dig med at finde frem til den bedst egnede løsning til netop dine behov.

​Kontakt os for yderligere information om U-bolte/hårnåle

Ønsker du at høre mere om vores fremstilling af U-bolte/hårnåle, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, kan du med fordel ringe til os på telefon 66 17 02 72.

Du kan også skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk eller benytte vores kontaktformular, hvis du foretrækker det. Så vender vi retur hurtigst muligt med en pris eller en besvarelse på din henvendelse. 

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.