U-bolte / hårnåle

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense tilbyder vi levering af U-bolte, også kaldt hårnåle, til både industri og erhverv på Fyn og i resten af Danmark. Vores arbejde udføres altid i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder mange forskellige kombinationsmuligheder

U-bolte/hårnåle leveres i sort S235, el- og varmgalvaniseret eller rustfri/syrefast materiale.

Se de mange kombinationsmuligheder i vores standardprogram her:

Foruden et bredt standardprogram, produceres U-bolte og dragebånd efter ønskede kundespecifikationer, så du kan være sikker på, at få den løsning, der passer bedst til dine behov. Vi har mange års erfaring inden for branchen og vi kan dermed også hjælpe dig med at finde frem til den bedst egnede løsning til netop dine behov.

Udover hårnåle til runde rør, producerer vi desuden dragebånd til firkantede hul-profiler. Dragebånd produceres efter kundens specifikationer til dimensioner og materialevalg. I nedenstående produktliste kan du se vores dragebånd til kvadratiske hul-profiler.​

Vi tilbyder hurtig levering af overbøjler

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted lægger vi stor vægt på at kunne sikre en hurtig levering, så vi kan være med til at sikre dig en hurtig og effektiv rørmontage.

Vi har bæringer i forskellige størrelser liggende på lager, som kan leveres fra dag til dag.

Kontakt os og hør mere om vores kompetencer og hvilke ydelser vi kan tilbyde

Vi står klar til at hjælpe dig med det, som du har brug for. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til dine ønsker og behov samt opgavens størrelse og karakter.

​Uanset hvad din henvendelse drejer sig om, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72 . Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Referencer

​Fayard (container – svøb – bæringer - skorstensrør)

Teleteamet (Antennebeslag)

AFA JCDecaux (Læskure og shelters ved Århus Letbane)

COMSA-Munck (Shelters ved Odense Letbane)

Keolis (Ramper – værn og låger)

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.