Rustfri tanke

Vi er specialister i fremstilling af ståltanke

Har du brug for at få specialfremstillet en tank i rustfrit stål? Så står vi hos Sanderum Smede- & Maskinværksted klar til at udføre arbejdet for dig. Vi har blandt andet specialiseret os inden for fremstilling af ståltanke, herunder rustfri tanke, som kan bruges til mange forskellige formål.

Vi er en virksomhed med base i Odense, og vi hjælper det offentlige og erhvervskunder, store som små, på hele Fyn, men også i resten af Danmark.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag

Vi har igennem de sidste mange årtier fremstillet både rustfri tanke og beholdere til ethvert formål, og vi gør det stadig. Alle vores ståltanke er 100 % danskproducerede, ligesom det gør sig gældende for alle vores øvrige produkter.

Vi kender ingen grænser for mål og formål

Når det kommer til tankenes mål og formål, så kender vi ingen grænser. Der er med andre ord ikke nogen størrelser, der hverken er for store eller for små til os. Alle vores medarbejdere arbejder nemlig ud fra mottoet ”For os er intet umuligt, så længe det ikke er bevist”.

Vi kan desuden fremstille mange forskellige typer ståltanke og -beholdere. Det kan for eksempel være i form af:

  • ​Ekspansionsbeholdere
  • ​Vandtanke
  • ​Akkumuleringstanke.

Har du nogle særlige ønsker i forhold til tankens mål, specifikationer eller andet, så lytter vi selvfølgelig og efterkommer dine ønsker, så du får den helt rette løsning.​

Se vores standardstørrelser her: Måleskema.

Kontakt os og hør mere om vores rustfri tanke

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med fremstillingen af den eller de ståltanke, som du har behov for? 

Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi kender ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

Vi udarbejder naturligvis gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til din opgaves omfang samt dine individuelle ønsker og behov. Kontakt os på telefon ​66 17 02 72. Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden