Halsjern fremstilles efter ønskede specifikationer

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense på Fyn fremstiller vi halsjern efter kundens specifikationer og i standardstørrelser. Standardstørrelser går fra Ø18 til Ø813. I fladstål går de fra 25x4 mm til 155x20 mm.

25x4 mm halsjern leveres kun i rustfri/syrefast materiale. Alle øvrige dimensioner leveres i sort, galvaniseret eller rustfri/syrefast. Hvis det ønskes, kan gevind eller svejsetappe svejses på.

Du kan se de mange kombinationsmuligheder her:

Du kan også læse mere om rørbæringer her

Vi tilbyder halsjern med fuld sporbarhed og omstempling

Hvis det ønskes af kunden, kan halsjern leveres med fuld sporbarhed og med omstempling af materialerne. Vi fremstiller for både erhverv og kommunale instanser, og vi har et stort fokus på altid at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud

Ønsker du yderligere information om fremstilling af halsjern, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, kan du med fordel kontakte os. Det kan du gøre på telefon 66 17 02 72 eller e-mail mail@sanderumsmede.dk

Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvis du foretrækker det. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.