Produktionstegninger for erhvervskunder

Fra ide eller skitse til færdig tegning

Har du en ide til et produkt, som du kunne tænke dig at få skitseret og nedfældet til en færdig produktionstegning? Så lad os hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense hjælpe dig. 

Vi har mange års erfaring inden for produktionstegninger, som vi tegner for erhvervskunder. Vi hjælper hver dag mange forskellige typer kunder fra hele Fyn og resten af Danmark, og vi står også gerne klar til at hjælpe dig med at gøre din ide til virkelighed.

Med vores produktionstegninger er du sikret det rette resultat

Det kan godt betale sig at investere den rette mængde tid og de nødvendige antal kroner på en veludført og præcis produktionstegning af dit kommende produkt. Med vores produktionstegninger kan du blandt andet undgå, at der er fejl i skitsen, og at der dermed også opstår fejl i selve produktionen som følge deraf. Samtidig kan du også være helt tryg ved, at du får lige netop det resultat, som du kunne tænke dig.

FRA TEGNING TIL PRODUKT

Vi kan ikke kun være behjælpelige i forbindelse med produktionstegninger. Vi kan også hjælpe med at realisere din ide til det færdige produkt, når tegnearbejdet er på plads. Vi er et moderne og alsidigt værksted, der kan håndtere mange forskellige typer opgaver, og vi har ikke nogen begrænsninger, før det modsatte er bevist.

Alle vores løsninger er naturligvis 100 % danskproducerede og i højeste kvalitet.​Kontakt os og få gjort din ide til virkelighed

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores produktionstegninger, eller hvis du har behov for yderligere information om, hvordan vi kan gøre din ide til virkelighed.

Vi udarbejder naturligvis gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig på lige netop den opgave, som vi skal hjælpe dig med.
​Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72. Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden.