Rørbæring og ophæng til industrielle løsninger

JOLA er produktnavnet for alle vores rørbæringer.

Navnet er kombineret af forbogstaverne fra stifteren Johannes Larsen.

Den rigtige rørbæring er en forudsætning for stabile installationer. Med JOLA-rørbæring får I garanteret kvalitet til gode priser.

Vi har mange års erfaring på området, som, kombineret med vores stræben efter konstant udvikling, gør, at vi hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense på Fyn kan tilbyde jer de bedste produkter på markedet.

Vi tilbyder specialfremstillinger

Glidesko fremstilles kun efter kundespecifikationer. 

På alle typer rørbæring kan vi imødekomme de krav om størrelse og ståltype, som jeres rørmontage eller installation stiller – herunder også hygiejne til for eksempel mejerier, slagterier, bryggerier og kemisk industri.

JOLA-rørbæring fremstilles i sort stål (galvaniseret), rustfast stål eller syrefast stål, så I er sikre på at få en holdbar rørmontage uanset anvendelsessted. 

Vi har et stort standardprogram med et væld af dimensioner. Kontakt os for at høre om priser.

Referencer:

  • Persolit
  • Statoil Norge
  • Kemp og Lauritzen
  • Cobalch
  • Babcock & Wilcox Vølund A/S
  • Semco Maritime

Vi har alt inden for de fire typer rørbæringer:

Vi lagerfører standardstørrelserne inden for halsjern, hårnåle / U-bolte (dragebånd) og overbøjler. Samtlige rørbæringer kan fremstilles efter EN 1090 og CE-mærkes, hvis det ønskes.

Hurtig levering af rørbæring

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted lægger vi vægt på hurtig levering, så vi kan være med til at sikre jer en effektiv rørmontage.

Vores standardprogram på halsjern, hårnåle og overbøjler gør, at vi kan levere disse fra dag til dag. På særlige ordrer på samtlige typer rørbæring har I jeres ordre fremme inden for en uge.

Kontakt os og hør mere eller få en pris

Kontakt os for yderligere information eller en pris på en konkret opgave på telefon 66 17 02 72, e-mail mail@sanderumsmede.dk eller udfyld kontaktformularen på denne side. 

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.