Rørbæringer og ophæng til industrielle løsninger

Har du brug for at få en professionel løsning inden for rørbæringer, så er du kommet til det helt rette firma. Vi tilbyder vores egne produkter i mange forskellige størrelser, så du har mulighed for at få den helt rette løsning, der matcher dine behov.

JOLA er produktnavnet på alle vores rørbæringer. Navnet er kombineret af forbogstaverne fra stifteren af virksomheden, Johannes Larsen.

Den rigtige rørbæring er en forudsætning for stabile installationer. Med vores JOLA rørbæringer er du garanteret høj kvalitet til gode og konkurrencedygtige priser.

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense på Fyn har vi mange års erfaring inden for området, og denne erfaring kombineret med vores stræben efter konstant udvikling gør, at vi kan tilbyde dig de bedste produkter på markedet inden for rørbæringer.​

Standardprogram og kundespecifikke løsninger

På alle typer rørbæring kan vi imødekomme de krav om størrelse og ståltype, som din rørmontage eller installation stiller.

Vores JOLA rørbæringer bliver fremstillet i enten sort stål S235, rustfast stål AISI 304L eller syrefast stål AISI 316L.

Så du kan være sikker på, at få en holdbar rørmontage uanset anvendelsesområde.

Vi tilbyder desuden overfladebehandling af alle bæringer, priming og el- og varmgalvanisering hvis dette ønskes.

Foruden muligheden for at få en specialfremstillet løsning, har vi også et stort standardprogram, der byder på et væld af forskellige dimensioner. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for information om vores priser.​

Et udpluk af vores referencer:

  • Persolit
  • Statoil Norge
  • Kemp og Lauritzen
  • Cobalch
  • Babcock & Wilcox Vølund A/S
  • Semco Maritime​

Vi har alt inden for disse fire typer rørbæringer:

Vi er lagerførende inden for mange standardstørrelser i forhold til halsjern og hårnåle / U-bolte. Samtlige rørbæringer kan desuden fremstilles efter EN 1090 og CE-mærkes, hvis det ønskes.​

Vi tilbyder hurtig levering af rørbæringer

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted lægger vi stor vægt på at kunne sikre en hurtig levering, så vi kan være med til at sikre dig en hurtig og effektiv rørmontage.

Vi har bæringer i forskellige størrelser liggende på lager, som kan leveres fra dag til dag.

Kontakt os og hør mere om vores produkter eller få en pris

Har du brug for yderligere information om vores forskellige løsninger inden for rørbæring, eller ønsker du en pris på en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72 . Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.