Rørbæring og ophæng til industrielle løsninger

Har du brug for at få en professionel løsning inden for rørbæring, så er du kommet til det helt rette firma. Vi tilbyder vores egne produkter i mange forskellige størrelser, så du har mulighed for at få den helt rette løsning, der matcher dine behov.

JOLA er produktnavnet på alle vores rørbæringer. Navnet er kombineret af forbogstaverne fra stifteren Johannes Larsen.

Den rigtige rørbæring er en forudsætning for stabile installationer. Med vores JOLA rørbæring er du garanteret høj kvalitet til gode priser.

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense på Fyn har vi mange års erfaring inden for området, og denne erfaring kombineret med vores stræben efter konstant udvikling gør, at vi hos os kan tilbyde dig de bedste produkter på markedet inden for blandt andet rørbæring. 

Glidesko fremstilles kun efter kundespecifikationer

På alle typer rørbæring kan vi imødekomme de krav om størrelse og ståltype, som din rørmontage eller installation stiller. Dette gælder også i forhold til hygiejne til for eksempel mejerier, slagterier, bryggerier og kemisk industri.

Vores JOLA rørbæring bliver fremstillet i enten sort stål (galvaniseret), rustfast stål eller syrefast stål, så du kan være sikre på at få en holdbar rørmontage uanset anvendelsesstedet.

Foruden muligheden for at få en specialfremstillet løsning i forbindelse med rørbæring har vi også et stort standardprogram, der byder på et væld af forskellige dimensioner. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for information om vores priser. 

Et udpluk af vores referencer:

  • Persolit
  • Statoil Norge
  • Kemp og Lauritzen
  • Cobalch
  • Babcock & Wilcox Vølund A/S
  • Semco Maritime

Vi har alt inden for de fire typer rørbæringer:

Vi er lagerførende inden for standardstørrelserne i forhold til halsjern, hårnåle / U-bolte (dragebånd) og overbøjler. Samtlige rørbæringer kan desuden fremstilles efter EN 1090 og CE-mærkes, hvis det ønskes. 

​Vi tilbyder hurtig levering af rørbæring

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted lægger vi stor vægt på at kunne sikre en hurtig levering, så vi kan være med til at sikre dig en hurtig og effektiv rørmontage.

 

Vores store og omfattende standardprogram på halsjern, hårnåle og overbøjler gør, at vi har mulighed for at levere disse allerede fra dag til dag. På særlige ordrer på samtlige typer rørbæring kan du forvente, at din ordre er fremme allerede inden for en uge. 

Kontakt os og hør mere om vores produkter eller få en pris

Har du brug for yderligere information om vores forskellige løsninger inden for rørbæring, eller ønsker du en pris på en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72 eller ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk

Derudover har du også mulighed for at skrive til os ved at udfylde kontaktformularen her på denne side. Herefter vil du inden for ganske kort tid modtage en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud. 

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.