Facadebeklædning i stål tilbydes

Få en fremtidssikret stålfacade på din bygning

Der er mange forskellige muligheder, når der skal vælges et materiale til facaden på din bygning. En af dem er stål, og hos Sanderum Smede- & Maskinværksted har vi mange års erfaring inden for lige netop fremstilling af facadebeklædning i stål. 

​Vi har samarbejdet med en række forskellige erhvervskunder og offentlige institutioner. Med vores centrale placering i Odense / på Fyn tæt på motorvej, er vi et oplagt valg som samarbejdspartner uanset hvor i landet der er brug for en stålfacade.

Hvad er fordelene ved at vælge facadebeklædning i stål?

Der er mange gode grunde til lige netop at vælge en facadebeklædning i stål frem for mange af de andre materialer, der er på markedet. Vi ønsker især at fremhæve følgende fordele ved at vælge en stålfacade til din bygning:

  • ​Stål har en utrolig lang levetid
  • ​Du er sikret en tæt klimaskærm i op til 50 år
  • ​Stål er utroligt nemt at vedligeholde
  • ​Du slipper for alge- og mosvækst
  • ​Skulle uheldet være ude, kan stålpladerne nemt repareres
  • ​Der er mange forskellige designmæssige muligheder.

Hos os får du 100 % danskproduceret stålbeklædning til facaden

Når du vælger at lade os stå for at producere din facadebeklædning i stål, så kan du altid være sikker på, at du får en løsning, der er 100 % danskproduceret. Vi har desuden mange års erfaring inden for vores fag, og vi kan derfor sikre dig en løsning i en utrolig høj kvalitet.

Der er ikke nogen opgaver, der hverken er for store eller for små til os, og vi kan fremstille lige netop den facadebeklædning i stål, herunder rustfri stål, som du kunne tænke dig. Det gælder både i forhold til udseende, design, størrelse og lignende. Vi har ingen begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere om dine muligheder i forbindelse med en ny stålfacadebeklædning eller for at få beregnet en pris på opgaven. . Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon ​66 17 02 72. Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden.