Glidesko i forskellige størrelser

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense på Fyn fremstiller vi glidesko i forskellige størrelser, der ofte bliver leveret i galvaniseret form.

Glidesko anvendes som regel i kraftvarmeanlæg, og de bliver kun fremstillet efter specifikke kundespecifikationer. Det er i mange tilfælde en nødvendig form for rørbæring, der fastholder rør sideværts, og som samtidig tillader udvidelse uden ødelagte rør til følge. Glidesko tillader rørene at give sig i længderetningen.

På alle former for rørbæring har vi mulighed for at imødekomme specifikke krav om ståltype og størrelse. Du kan læse meget mere om rørbæringer her.

Dine specifikationer er i fokus hos os

Det er vores faglærte smede, der står for fremstillingen af vores JOLA glidesko. Disse bliver produceret efter lige netop dine ønskede specifikationer. Det gælder både i forhold til størrelse, overflade og ikke mindst i forhold til fuld sporbarhed og omstempling af materialerne.

Vi fremstiller glidesko, der især bliver anvendt i industrien i hele Danmark. Derudover sender vi også enkelte af vores produkter til udlandet, hvor vi også er konkurrencedygtige inden for både produktkvalitet og pris. 

​Hurtig levering af glidesko og mulighed for afhentning

Når vi har fremstillet dine glidesko efter dine ønskede specifikationer, så kan du forvente at få hurtig levering, såfremt du ønsker at få produkterne leveret. Du har dog også mulighed for, at du som kunde selv kan komme og afhente produkterne på vores adresse i Odense. 

Kontakt os ved behov for yderligere information

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har behov for yderligere information, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har en specifik opgave i forbindelse med fremstilling af glidesko, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder. Du kan enten ringe til os på telefon 66 17 02 72, eller du kan skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk.

Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular nederst på denne side, hvis du foretrækker det. Herefter vil vi sikre os, at du får et svar på din henvendelse inden for ganske kort tid. 

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.