GLIDESKO I FORSKELLIGE STØRRELSER​

​Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense på Fyn fremstiller vi glidesko i forskellige størrelser og efter kundens specifikationer.


Glidesko anvendes som regel i kraftvarmeanlæg, og det er i mange tilfælde en nødvendig form for rørbæring, der fastholder rør sideværts, og som samtidig tillader udvidelse uden ødelagte rør til følge. Glidesko tillader rørene at give sig i længderetningen.

På alle former for rørbæringer har vi mulighed for, at imødekomme specifikke krav om ståltype, størrelse og udformning.

Foruden kundespecifikke løsninger, fører vi et standardprogram af glidesko. 

Glidesko – type T

​Glidesko – type U

Glidesko med slideplade

Dine specifikationer er i fokus hos os.

Det er vores faglærte smede, der står for fremstillingen af vores JOLA glidesko. Disse bliver produceret efter lige netop Jeres ønskede specifikationer. Det gælder både i forhold til størrelse, overflade, og ikke mindst i forhold til fuld sporbarhed og stempling af heat nr. fra tilhørende materialecertifikater.

Vi fremstiller glidesko, der især bliver anvendt i industrien i hele Danmark. Derudover sender vi også enkelte af vores produkter til udlandet, hvor vi også er konkurrencedygtige inden for både produktkvalitet og pris.

Kontakt os og få yderligere nformation eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for yderligere information om vores forskellige løsninger inden for rørbæring, eller ønsker du en pris på en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72 . Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden.