Glidesko i forskellige størrelser

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense på Fyn fremstiller vi glidesko i forskellige størrelser og efter kundens specifikationer.

Glidesko anvendes som regel i kraftvarmeanlæg, og det er i mange tilfælde en nødvendig form for rørbæring, der fastholder rør sideværts, og som samtidig tillader udvidelse uden ødelagte rør til følge. Glidesko tillader rørene at give sig i længderetningen.

På alle former for rørbæringer har vi mulighed for at imødekomme specifikke krav om ståltype, størrelse og udformning.

Foruden kundespecifikke løsninger, fører vi et standardprogram af glidesko. Disse kan ses her:

Glidesko – type T

Glidesko – type U

Dine specifikationer er i fokus hos os

Det er vores faglærte smede, der står for fremstillingen af vores JOLA glidesko. Disse bliver produceret efter lige netop jeres ønskede specifikationer. Det gælder både i forhold til størrelse, overflade, og ikke mindst i forhold til fuld sporbarhed og stempling af heat nr. fra tilhørende materialecertifikater.

​Vi fremstiller glidesko, der især bliver anvendt i industrien i hele Danmark. Derudover sender vi også enkelte af vores produkter til udlandet, hvor vi også er konkurrencedygtige inden for både produktkvalitet og pris. 

Kontakt os ved behov for yderligere information

​Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har behov for yderligere information, eller hvis du har en specifik opgave som du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på.

Vi tilbyder hurtig levering af glidesko

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted lægger vi stor vægt på at kunne sikre en hurtig levering, så vi kan være med til at sikre dig en hurtig og effektiv rørmontage.

Kontakt os og hør mere om vores produkter eller få en pris

Har du brug for yderligere information om vores forskellige løsninger inden for rørbæring, eller ønsker du en pris på en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72 . Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden​

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.