Trappeværn i stål fremstilles

Øg sikkerheden omkring din trappe

Uanset om du har en trappe udenfor eller indenfor i dit hjem eller i din virksomhed, så er det vigtigt, at sikkerheden omkring færdslen på trappen er i orden. Derfor er det i langt de fleste tilfælde nødvendigt med et trappeværn, og hos Sanderum Smede- & Maskinværksted fremstiller vi gerne en kvalitetsløsning i stål til dig. 

Vi fremstiller trappeværn for forskellige former for erhvervskunder og offentlige institutioner. Med vores centrale placering i Odense har vi kunder fra hele Fyn, men vi har også mange kunder, der kommer fra resten af landet.

Vælg mellem flere forskellige løsninger

Der er mange forskellige muligheder og løsninger, når det kommer til trappeværn. Du kan for eksempel vælge mellem et værn i sort stål eller i rustfri stål, og vi tilbyder derudover også løsninger der er galvaniseret, hvis du foretrækker dette.

Derudover kan vi specialfremstille trappeværnet, så det passer til lige netop dine ønsker i forhold til design, højde og størrelse.​

HOS OS KAN ALT LADE SIG GØRE

Vi har ingen begrænsninger i forhold til, hvad der kan lade sig gøre – i hvert fald ikke før det modsatte er bevist. Vi arbejder altid ud fra mottoet ”Fos os er intet umuligt, så længe det ikke er bevist”. Derfor tager vi også gerne imod enhver opgave, så du har mulighed for at få lige netop den løsning, som du har behov for.

Alle vores trappeværn kan fremstilles efter individuelle ønsker, og de bliver altid 100 % danskproduceret. Samtidig er du garanteret et trappeværn i en meget høj kvalitet, som øger sikkerheden omkring trappen.​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på trappeværn

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop det trappeværn, som du har behov for, så hører vi altid gerne fra dig. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har nogle spørgsmål eller behov for yderligere information.

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning i forhold til både udformning, design, valg af materiale og størrelse.
​Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72. Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden.