Overbøjler​

​Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted producerer vi overbøjler til en lang række formål. Fælles for dem alle er, at overbøjler er rørbæringer, der fastholder et rør eller lignende mod et fast anlæg, som eksempelvis en bjælke eller en væg. Overbøjler bliver ofte brugt i industriregi.

Sanderum Smede- & Maskinværksted kan levere overbøjler i alle størrelser, i forskellige materialer og med den ønskede overfladebehandling. Vi har et standardprogram men kan også fremstille overbøjler på baggrund af kundens specifikationer.

Se de mange kombinationsmuligheder i vores standardprogram her:

Vi tilbyder hurtig levering af overbøjler.

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted lægger vi stor vægt på at kunne sikre en hurtig levering, så vi kan være med til at sikre dig en hurtig og effektiv rørmontage.

Vi har bæringer i forskellige størrelser liggende på lager, som kan leveres fra dag til dag.

Kontakt os og hør mere om vores produkter eller få en pris

Har du brug for yderligere information om vores forskellige løsninger inden for rørbæring, eller ønsker du en pris på en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72 . Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden.