Pladebearbejdning uden begrænsninger

Bearbejdning af stål og andre metaller

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted har vi blandt andet specialiseret os inden for pladebearbejdning. Vi er et alsidigt smede- og maskinværksted med brede kompetencer, mange års erfaring og ikke mindst en stor maskinpark, der sikrer, at vi kan varetage enhver opgave for erhvervskunder. 

Vi tilbyder forskellige former for bearbejdning af stål og andre metaller for vores kunder. Da vi har en central beliggenhed i Odense, hjælper vi kunder fra hele Fyn samt fra resten af landet, og vi hjælper således også gerne dig og din virksomhed med lige netop jeres projekt.

Vi kan fremstille og tilpasse både sort stål, rustfri stål og aluminium, og vi tilbyder blandt andet:

  • Klipning af plader op til 5000 mm og en godstykkelse på op til 15 mm.
  • Kantpresning op til 6000 mm
  • Valsning af plader og profiler
  • Svejsning og slibning af plader
  • Termisk skæring op til 1500 x 3000 mm pladeformater.
  • Semiautomatisk Flammeskæring i pladeformat 1000 x 2000 og op til 100 mm tykkelse.
  • Flammeskæring.
  • Skærpning af plader på flamme skærer i div grader.
  • Skærpning af pladedele med mekanisk udstyr.

HVILKEN FORM FOR PLADEBEARBEJDNING HAR DU BEHOV FOR?

Der findes forskellige former for pladebearbejdning, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilken type bearbejdning du har behov for. Med vores hjælp er der med andre ord ikke nogen begrænsninger i forhold til hverken størrelse, form eller huller.

Vi tilbyder forskellige former for klip og buk af metalplader i forskellige tykkelser, og vi tager imod opgaver fra alle former for erhvervskunder. Vores virksomhed er beliggende i Odense, og derfor har vi også særligt mange kunder fra lokalområdet og resten af Fyn, men vi tager også gerne imod opgaver fra kunder, der kommer fra resten af landet.​​

Kontakt os og hør mere eller indhent et skræddersyet tilbud

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vores arbejdsområder og kompetencer inden for pladebearbejdning / klip og buk dækker over, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud, hører vi altid gerne fra dig. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog om din opgave.

Kasper Hansen

Produktionsleder / svejsekoordination

Tlf.: 63 17 05 75

kh@sanderumsmede.dk