Akkumuleringstank til lagring af varme

Vi specialfremstiller akkumuleringstanke efter unikke behov

En akkumuleringstank kaldes også for en akkumuleringsbeholder, en buffertank, en varmebuffer og en akkumulatortank. Det er alt sammen en betegnelse, der dækker over en vandbeholder, som man hovedsageligt bruger til at lagre varme. Det kan være i både kortere og længere tid. 

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted tilbyder vi specialfremstilling af akkumuleringstanke og mange andre former for tanke og beholdere til erhvervskunder. Med en central beliggenhed i Odense hjælper vi blandt andet kunder fra hele Fyn, men også fra resten af landet.

Hvilken akkumuleringstank har du behov for?

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til at få specialfremstillet en akkumuleringstank. Vi kan således hjælpe dig, uanset hvilken størrelse tank du har behov for, og hvad du ellers har af særlige ønsker og krav til tanken og dens specifikationer.

For os er størrelsen underordnet. Vi kender nemlig ingen begrænsninger, og vores motto er: ”For os er intet umuligt, så længe det ikke er bevist”. Der er derfor heller ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os.​

Se vores standardstørrelser her: Måleskema.

Vi sikrer en 100 % dansk produktion

Når du vælger at få specialfremstillet en akkumuleringstank på vores værksted, så kan du altid være sikker på, at du får en 100 % danskproduceret tank. Vi har i øvrigt mange års erfaring inden for vores fag, det rette udstyr og ikke mindst de rette medarbejdere. Det er alt sammen med til at sikre dig en løsning i højeste kvalitet.

Derudover sørger vi for en hurtig produktion og levering, så du ikke behøver at vente i længere tid end højst nødvendigt.

Kontakt os og få beregnet en pris på din tankfremstilling

Vi udfører altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi beregner også gerne en skræddersyet pris til dig på lige netop den akkumuleringstank, som du har behov for. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores kompetencer og løsninger eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon​ 66 17 02 72 . Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden