Ekspansionsbeholder fremstilles efter dine ønsker og behov

Vi tager imod opgaver fra kunder i hele landet

Har du brug for professionel hjælp til at få fremstillet en ekspansionsbeholder, der lever op til dine individuelle ønsker og behov? Så lad os hos Sanderum Smede- & Maskinværksted hjælpe dig.

Vi har blandt andet specialiseret os inden for fremstilling af ekspansionsbeholdere og mange andre typer beholdere til erhvervskunder. Vores værksted er beliggende i Odense på Fyn, og herfra tager vi imod opgaver for kunder, der kommer fra hele landet.

Hvad gør en ekspansionsbeholder?

En ekspansionsbeholder er en lukket varmebeholder, der er fremstillet af stål. Den har til formål at optage den varmeudvidelse af vandet, som der uundgåeligt vil opstå, når et varmeanlæg bliver varmt.

Hvis du ikke har en ekspansionsbeholder, så kan du risikere at få store skader på både varmeanlægget og de tilhørende rør. Derfor er den utrolig vigtig.

Hvilken størrelse beholder har du brug for?

En ekspansionsbeholder er ikke bare en ekspansionsbeholder. Der findes mange færdige løsninger, som kommer i forskellige mål, og derudover producerer vi også beholdere, der passer til lige netop dine særlige ønsker og behov. Det kan for eksempel være i forhold til beholderens størrelse, og om den skal være åben eller lukket.​

Vi har en række standardstørrelser, som vi kan producere ud fra, men derudover findes der ingen begrænsninger. Det betyder med andre ord, at du kan få fremstillet lige netop den ekspansionsbeholder, som du har behov for, når du vælger vores virksomhed. Beholderen vil tilmed være 100 % danskproduceret.

Se vores standardstørrelser her: Måleskema.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder eller få beregnet en pris

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine forskellige muligheder for at få specialfremstillet en ekspansionsbeholder, der lever op til lige netop dine ønsker og behov.

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på den ønskede beholder, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for en indledende dialog og et uforpligtende tilbud.​

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon​ 66 17 02 72. Alternativ ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. eller udfylde vores kontaktformular her på siden