Valsning af stål for store og små virksomheder

Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense er vi specialister i valsning af stål. Denne spidskompetence tilbyder vi til store såvel som til små virksomheder på hele Fyn. Med dygtige medarbejdere og det rette maskinel udfører vi valsning af stål i høj kvalitet og til yderst konkurrencedygtige priser.

Hvilke opgaver tager vi hånd om?

I forbindelse med valsning af stål tilbyder vi også valsning af plader som profiljern. Uanset opgavens karakter, skræddersyr vi den til den enkelte kunde. I forbindelse med valsning af stål kan vi også stå for at bearbejde profilerne, så de ender med at være tilpasset jeres endelige behov.

Kontakt os for at høre mere om valsning af stål

Skulle du ligge inde med en opgave, hvor der er behov for stålvalsning, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave, så kontakt os hos Sanderum Smede- & Maskinværksted. Vi står klar med en pris på såvel enkeltstyk som på større opgaver.

Kontakt os for yderligere information på telefon 66 17 02 72 eller vores e-mail mail@sanderumsmede.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvad har din virksomhed brug for?

Vi kan tilbyde at udvikle og levere kundetilpassede produkter til en lang række forskellige områder rettet mod offentlige og private institutioner og virksomheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Sanderum Smede- & Maskinværksted

Holkebjergvej 31, 5250 Odense SV

Find os på Google Maps

Send os en e-mail eller ring til os direkte på tlf.: 6617 0272.